Konstverk

 Utställning & samarbeten

Konstverk

En personaliseringstjänst för dig som vill ha unika och exklusiva handmålade konstverk


Ge din inredning en nypa konstnärligt touch som sätter pricken över i:et  


Ge ditt hem/kontor/hotell/restaurang det där unika lyftet genom att upptäcka det unika och exklusiva i handmålade tavlor. Alla tavlorna här på julclaude.com är handmålade av Vanissa Julclaude med akrylfärg på canvasduk - det erbjuds allt ifrån färdiga koncept till kundanpassade målningar helt enligt kundens egna behov och önskemål. För att passa in i din inredning finns all handmålad konst i olika färger och storlekar. Det som gör alla dessa tavlorna unika, men framförallt exklusiva, är att ingen tavla blir exakt den andra lik. 


Om tavlan du är intresserad av är såld, är det ingen fara - du kan beställa en ny likt den. Har du en idé eller om du också har helt andra önskemål, så har du möjligheten att specialbeställa en egen alldeles unik tavla - skicka då en förfrågan med dina önskemål.


Upphängsningsanordning är monterad på tavlan vid leverans. Oavsett tavlans storlek eller antal tavlor du beställer så betalar du endast 90 kr i fraktavgift.


Hur beställer jag?

  • Har du en arbetsplats, restaurang, hotell, kontor och liknande där vars inredning behöver lyftas upp? Jag kommer gärna och ställer ut på ert företag. Släng iväg ett mail så återkommer jag.


  • Är du en bloggare, influencers, är aktiv på sociala medier och är intresserad av samarbete? Jag emotser gladeligen nya samarbeten, maila mig gärna vid intresse så berättar jag mer.    • När du bläddrat runt bland tavlorna och hittat den tavla som du vill köpa, så kan du beställa den direkt här på sidan. Tryck på tavlan så kommer du till webbshopen där du kan köpa den.


    • Är tavlan du är intresserad av såld? Inga problem! Jag målar även på beställning och kan måla en ny likt den du vill ha.


    • Oavsett tavlans storlek eller antal du beställer är frakten 90 kr

    Övriga tjänster