Inredningsdesign

Inredningsdesign

För dig som drömmer om en miljö som har en helhetskänsla som funkar ihop med ditt livDrömmer du om ett hem med en helhetskänsla från rum till rum, eller har du ett kontor som behöver ett litet lyft? Oavsett vilket inredningsarbete du behöver hjälp med så kan jag hjälpa dig med det. Här nedanför kan du välja vilken tjänst som passar dig bäst. Är det inte riktigt någon som passar så skräddarsyr jag den så att det blir precis som du vill ha det. Välkommen att boka ett kostnadsfritt första möte nu - tillsammans skapar vi en vision av hur ditt hem eller företag bäst kan utformas för att ge er trivsel och välbefinnande.

Vilket inredningspaket passar dig?

Inredningskonsultation

Är du inredningsintresserad och vill fixa själv men känner att du vill ha proffesionell hjälp riktlinjer och någon att bolla dina idéer med? Då är en inredningskonsultation alternativet för dig.


Jag besöker dig och från din utgångspunkt ger jag dig tips och råd på nya lösningar för att skapa ditt nya drömhem. Efter mötet får du en detaljerad pdf-fil med en sammaställning av allt det vi har pratat om. Pris  995 kr /tim

Heminredning

Känner du att ditt hem skulle behöva fräschas upp? Eller är det kanske vardagsrummet som behöver piffas upp? Oavsett vilket rum du vill förnya så kan jag hjälpa till med allt från att förändra ditt hem med den inredning du redan har till att inreda en helt tom bostad. Med hjälp av färger, material och andra inredningsdetaljer skapar vi tillsammans den rätta känslan och atmosfären hemma hos er. Jag kan även rita upp i 2D och 3D för att lättare kunna visualisera färdiga inredningsförslag.


Välkommen att boka ett kostnadsfritt första möte .Pris enligt offert. 

Webbaserad inredning

Bor du utanför Stockholm, har du ett mindre projekt eller bara vill inreda själv och önskar ha en hjälpande hand med att komma igång? Då är en webbaserad inredning alternativet för dig.


Du mailar bilder på de rum du vill ha hjälp med. Därefter träffas vi på distans under 1,5 tim via telefon eller skype för ett inledande möte där vi tillsammans går igenom dina idéer. Efter vårt onlinemöte skickar jag dig en detaljerad sammanställning där jag utifrån dina behov och önskemål, tagit fram förslag på vad du kan åtgärda och förändra. I mailen bifogas även en moodboard och en inköpslista på förslag på produkter som skulle kunna passa in i din bostad. Du har därefter rätt till ytterligare ett kostnadsfritt onlinemöte på 30 min. Vid ytterligare behov debiteras därefter 750 kr per timme


Pris från 1 950 kr

 Företagsinredning

Känner ni att er skönhetssalong behöver förnyas? Kanske är det hotellet som behöver fräschas upp eller är det kontoret som behöver ett litet lyft?Jag hjälper er gärna med detta. Mitt mål är att skapa en stilren och harmonisk miljö som ni vill tillbringa tid i och därmed maximera de anställdas trivsel och motivation. Jag kan även rita upp i 2D och 3D för att lättare kunna visualisera färdiga inredningsförslag. 


Välkommen att boka ett kostnadsfritt första möte .Pris enligt offert.