Tjänster

Inredningsdesign

Den perfekta lösningen för dig som drömmer om en miljö som ger en helhetskänsla och funkar ihop med ditt liv


Drömmer du om att uppleva en ny känsla i ditt hem när du kliver innanför dörren eller önskar du lyfta befintliga miljöer till nya nivåer? Vill du hellre fixa och dona själv och endast önskar ha någon professionell att bolla dina tankar och ideér med? Har du börjat inreda om, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga för att sammanställa inredningen? Har du fastnat i ditt projekt och behöver hjälp? Då har du kommit helt rätt.


Vi ser inte alltid det egna hemmets alla möjligheter, då vi alltför ofta är hemmablinda. Att lyfta befintliga miljöer till nya nivåer behöver inte alltid vara en stor investering som kostar skjortan. Ofta räcker det med några mindre justeringar för att få en helt ny känsla i sitt hem. Jag hjälper dig gärna med att skräddarsy en helhetsdesign utifrån dina behov och önskemål. Läs mer och välj det paket som passar dig bäst.

Dekoration

Den perfekta lösningen för dig som önskar vackra och minnesvärda visuella miljöer till olika tillställningar, content material och försäljningsyta


Behöver du hjälp med att styla en försäljningsyta? Styla en monter inför en mässa? Content innehåll till ditt företag? Katalogstyling? Önskar du ha ett vackert visuellt intryck till din fest, event, babyshower eller ditt bröllop? Eller önskar du ha hjälp med en minnesvärd dukning till middagsbjudningen? 


Då har du kommit helt rätt! Jag kan hjälpa dig att skapa kreativa och vackra visuella miljöer som återspeglar ditt företag, och gör dina olika tillställningar extra minnesvärda. Tillsammans med dig, tar jag fram ett genomtänkt visuellt koncept som passar både dig och din budget. Allt från utveckling av

idé till praktiska göromål - allt enligt dina behov och önskemål.


Onlinetjänst

Den perfekta lösningen för dig som bor lite längre bort 


Bor du utanför Stockholm eller bara vill inreda själv och vill ha en hjälpande hand med att komma igång? Då är onlinetjänsten alternativet för dig.


Du mailar bilder på de rum du vill ha hjälp med. Därefter träffas vi på distans under 1,5 tim via telefon eller skype för ett inledande möte där vi tillsammans går igenom dina idéer. Efter vårt onlinemöte skickar jag dig en detaljerad sammanställning där jag utifrån dina behov och önskemål, tagit fram förslag på vad du kan åtgärda och förändra. I mailen bifogas även en moodboard och en inköpslista på förslag på produkter som skulle kunna passa in i din bostad. Du har därefter rätt till ytterligare ett kostnadsfritt onlinemöte på 30 min. Vid ytterligare behov debiteras därefter 750 kr per timme


Pris från 1 950 kr


Homestyling & Homestaging

Den perfekta lösningen för dig som går i säljtankar och önskar få ut högsta möjliga pris för din bostad


En tom bostad ger i regel inte det bästa intrycket, då det försvårar för spekulanten att kunna föreställa sig själv leva i bostaden. Så det är därför viktigt att inte försöka sälja en tom bostad om man önskar få ut högsta möjliga pris för den. Att därför investera i homestaging & homestyling som hjälper dig att plocka fram bostadens potential kan vara en klok idé.


Jag kan hjälpa till med allt från att förändra ditt hem med den inredning du redan har, till att inreda en helt tom bostad. Så att den förvandlas till den inspirerande och välkomnande bostad du mer än gärna vill visa upp för tilltänkta köpare. Det gör det lättare att föreställa sig själv bo i bostaden.


Obs: Kostnaden för homestyling inför försäljning av bostaden är dessutom avdragsgill. 

Konstverk

Denna unika personaliseringstjänsten är den perfekta lösningen för dig som vill ha unika handmålade konstverk med karaktär 


Ge din inredning en nypa konstnärlig touch som sätter pricken över i:et  


Alla målningar hos Julclaude målas för hand av Vanissa Julclaude med akrylfärg på canvastavla, vilket gör att varenda en utav dessa tavlor är helt unika och exklusiva, då det bara finns ett exemplar av varje.


Ge ditt hem det där unika lyftet genom att upptäcka det exklusiva i handmålade tavlor. För att passa din inredning finns all handmålad konst i olika färger och storlekar - det erbjuds allt ifrån färdigt koncept till kundanpassad målningar helt enligt kundens egna behov och önskemål. 

Uthyrning

Den perfekta lösningen för dig som vill plocka fram ditt kreativa jag


Går du i säljtankar och vill fixa allting själv, men saknar möblemanget som skulle kunna ge bostaden den där extra touchen? Planerar du att styra upp en tillställning men saknar produkter som återspeglar stilen du är ute efter?


Av Julclaude kan du hyra allt ifrån festdekoration till posters & tavlor, textilier prydnadssaker, ljusstakar & lyktor, krukor & vaser, belysning, dukning, mattor, småbord, barninredning, hyllor & förvaring, ramar, platsblommor m.m


Spana in det breda utbudet och kontakta oss för mer information.